Ua
Вхід/Реєстрація
Ви можете використати свій код клієнта.

Історія компанії / Історія компанії. Частина перша...

Компанія Автонова-Д як юридична особа була зареєстрована в листопаді 2011 року.

 

2012 рік

Офіційно день ​​народження компанії 17 січня 2012 року. Саме в цей день була здійснена перша продаж.

 

Зі старту своєї діяльності складу компанії складався з 7 осіб. Офіс був в житловій квартирі, а запчастини зберігалися в гаражі. На той момент в гаражі не було ні освітлення, ні опалення, зима була сувора і шукати потрібні запчастини потрібно було в рукавичках і з ліхтарем. В таких умовах ми прожили два тижні.

 

 

2 лютого 2012 року було знято офіс по вул. Сім'ї Хохлових 9а (АГ «Віпос»), і ми переїхали. Колектив збільшується на два комірника і становить вже 9 осіб.

Орендовані приміщення тоді складали: офісні - 35 м², слад - 100 м².

Кількість найменувань ЗЧ на складі - 1430 найменувань. Кількість ЗЧ на складі - 4060 шт.

  

 

23 квітня 2012 нами орендований перший автомобіль - ЗАЗ 1102 Таврія PickUp (Таврійський). До цього часу всі доставки здійснювалися на особистих автомобілях.

 

Кількість працівників - 10. У штат компанії прийнятий водій на Таврію.

8 травня в Одеській області с. Градениці був куплений Volkswagen T2 тисячу дев'ятсот сімдесят другого року випуску.

 

Автобус призначався для реставрації з подальшим test-drive для наших партнерів і друзів, та VIP доставки. Любов до класичних автомобілів Фольксваген була щеплена ще під час візиту в Данію в червні 2011 р.

 

Травень 2012 року Автонова-Д бере участь виставці SIA 2012 компанії всього чотири місяці! Наша модель автобуса VW T1 з пап'є-маше, має величезний успіх, на нашому стенді з ним постійно фотографуються. Зухвалий крок молодої компанії приносить і перший контракт з компанією «Ernst Dello GmBH» (торгова марка AutoMega). Кількість працівників зростає і тепер нас уже 12. В команду були прийняті менеджер з продажу і бухгалтер.

 

 

18 липня. Активну участь в VW Fest 2012 робить компанію відомою в товаристві Фольксваген, більшою мірою завдяки моделі автобуса з пап'є-маше, який ми встановили на даху VW Golf Plus, і в такому вигляді провезли по всьому місту і до місця проведення заходу. В цілому проїхавши 96 км.

 

 

26-29 серпня. Візит на виставку Automechanika Moscow приносить нам контракт з данською компанією "JP Group" і турецьким виробником газових упорів - "Tuff-Support".

 

22 вересня наш службовий автомобіль Tavria PickUp, який ми орендували, був замінений на Citron Jumpy. Це був утриманий автомобіль з пробігом у 212 000 км, який став першим в автопарку компанії.

 

1 жовтня - початок співпраці з компанією Dutsun Motors. Відкрито філію Автонови-Д в Києві по вул.Нагорна. Для обслуговування сервісної станції Datsun запчастинами.

 

Кінець першої частини… Далі буде...