Ua
Вхід/Реєстрація
Ви можете використати свій код клієнта.

Історія компанії / История компании. Частина п'ята

Історія компанії АвтоНова-Д. Частина 5. 2016 рік

 

Січень – Лютий 2016. Календарний рік розпочався з новорічних свят. Але після їх завершення, у нашій компанії ми відзначаємо день народження «Автонова-Д». У 2016-му нам вже виповнилося 4 роки. В цей день народження ми також ділилися подарунками. Ну, любимо ми святкувати разом з клієнтами і друзями, нічого не поробиш.

 

 

Ми навіть дарували путівки найактивнішим покупцям, в рамках конкурсу «Вивчаємо Україну разом з «Автонова-Д». Переможці могли дуже класно провести час, наприклад, поплавати на човні вздовж легендарного острова Хортиця в Запоріжжі, відчути сплеск адреналіну від спуску на лижах з гір в Буковелі, побродити по підземних одеських катакомбах або зануритися в атмосферу етнічної України.

 

Знову поїхали купатися на Водохреща. Знову Оболонська набережна, і знову чудова компанія найвідважніших. На відміну від минулого року, коли було ще відносно тепло +3, цього разу було багато снігу і серйозний мороз, до -8 гадусов. Спробуй, застав себе роздягнутися в таку погоду... Проте, результат тільки один — позитивні емоції, море адреналіну і звичайно ж, гарячий чай!

 

 

Березень-Квітень 2016. BCGUMA – нові партнери АвтоНова-Д! BCGUMA - це виробник якісних гумометалевих автозапчастин (сайлентблоки, втулки стабілізатора, пильовики, подушки двигуна та ін.). Вперше на ринку запасних частин продукція під торговою маркою BCGUMA з'явилася в 1998 році. Протягом наступних років компанія успішно розвивається і поповнює асортимент, вибравши пріоритетним напрямком своєї діяльності виготовлення автозапчастин для європейських і японських автомобілів. На початку 2016 року ми стали партнерами.

 

Всі на футбол! Знову битви на зеленому полі... ну, не зовсім зеленому, але футбол був хорошим! Наші найактивніші спортсмени вже не можуть уявити своє дозвілля без футбольних баталій. В цей раз ми зустрічалися з грізним суперником,також представником з автобізнесу. Перемогла, звичайно, дружба!

 

 

Дилерська конференція, 25 березня. Ми зібрали ще більше учасників, ніж минулого року, як серед діючих представництв з регіонів, так і потенційних наших партнерів, які в майбутньому поповнили наші ряди.

 

 

У 2016 році, наша компанія однією з перших ввела автоматичне оформлення рекламацій на сайті. Це зробило ще більш зручною, швидкою і комфортною роботу з нами в декілька разів. Серйозним компаніям – серйозні сервіси! А головне – у виграші виявляється клієнт.

 

 

Травень-Червень 2016. Відкриття нової філії в місті Чернівці. Компанія розвивається. Ми активно розбудовуємо регіональну мережу. Завдяки цьому ми зняли більшість питань пов'язаних з логістикою, а також збільшення числа представництв компанії дозволило нашим клієнтам отримувати популярні запчастини "тут і зараз", не витрачаючи при цьому зайвого часу.

 

 

У місті Кіровоград (тепер це Кропивницький) відкрито десяту філію АвтоНова-Д в Україні. 2016 рік взагалі був дуже плідним в плані виходу на регіональні ринки нашої країни. Цей рік сміливо можна назвати так: «АвтоНова-Д виходить за рамки», або ще якось, але важливо, що з 2016 року ми переступили позначку в 10 представництв поза містом Києва. Саме для того, щоб у кожного жителя України була можливість отримати запчастини в максимально короткий термін і зручний спосіб, ми продовжуємо відкривати нові філії для Вас!

 

 

У нас з'явився новий партнер — компанія GSP Group. Це виробник ШРУС, приводів і підшипників маточин. Компанія АвтоНова-Д стала першим офіційним дистриб'ютором продукції торгової марки GSP в Україні.

 

 

Розширення асортименту новим брендом AVA. AVA є провідним європейським виробником і постачальником автомобільних запчастин до систем охолодження двигунів, вентиляції та кондиціонування повітря легкових і вантажних автомобілів. Відтепер AVA офіційно представляє в Україні АвтоНова-Д.


Найважливіша подія 2016 року! Відкриття нового складу в Києві, площею 1100 м². Були певні складнощі з логістикою на той момент, але ми з честю вийшли зі складної ситуації. 

 

 

Липень-серпень 2016. Компанія Автонова-Д представляє нову торгову марку на ринку України - OSSCA!

Тепер OSSCA - один з найбільших виробників з Китаю - офіційно представлений в Україні. Детальніше про бренд можна почитати тут.

 

 

Вересень-жовтень 2016. З гордістю повідомляємо Вам про відкриття нової філії "АвтоНова-Д" у місті Київ — філія "Оболонь". Ми дуже намагалися зробити цю філію не просто місцем, де ви можете купити запчастини. Для наших клієнтів філія "Оболонь-Київ" це зона комфорту, з якої не хочеться виходити.Тут вам буде максимально зручно поспілкуватися з партнерами, з представниками компанії АвтоНова-д, та й просто відпочити, попити каву і насолодитися високим рівнем сервісу.

 

 

Далі історія продовжується....