Ua
Вхід/Реєстрація
Ви можете використати свій код клієнта.

Історія компанії АвтоНова-Д. 2018

 

Початок кожного нового календарного року - це низка свят. У АвтоНова-Д зимових свят на один більше - це наш день народження.
У 2018 році компанії виповнилося 6 років! Після грандіозного святкування першого ювілею компанії в 2017 році 6-тиріччя ми відзначали в рідних стінах компанії.
 
Водохреща
Уже через день буде свято, яке міцно закріпиться традицією в компанії - купання на Водохреща.
Обряд, який багато хто сприймає як випробування, доставляє багато приємних емоцій як для тих, хто купається, так і для тих, хто прийшов подивитися.

АвтоНова-Д Харків - нова філія

На тлі новорічних свят пройшла ще одна знаменна подія - відкриття філії в місті Харків! Це дванадцята за рахунком філія компанії в Україні, в одному з найважливіших регіонів країни. Всі підготовчі роботи були проведені ще в 2017 році, і 2 січня філія відкрила свої двері нашим клієнтам і, без сумнівів, великому майбутньому.
 
Керівник харківської філії Іван Дроботін: 
"Дата відкриття співпала з датою мого приходу в компанію. Для мене це був новий етап в житті, як і для кожного нового співробітника філії, відчуття чогось нового і цікавого."

 

Meyle - найбільший склад в АвтоНова-Д!
У січні ми досягли запланованих цілей в роботі з брендом Meyle. Почавши співпрацю в 2017, ми поставили собі за мету сформувати найбільший склад запчастин. Уже в січні ми досягли цієї мети з показником 6018 SKU.
 

Лютий. Новий сервіс: обмін первинними документами в електронному вигляді 

Ми почали рік з прекрасного події, яке повністю відображає цінності компанії. Запуск електронного документообігу - це технологічність, економія на витратах, турбота про навколишнє середовище, спрощення й прискорення процесів.


Цикл навчання ключових співробітників
У березні стартував перший з трьох запланованих на 2018 рік модулів навчання керівників компанії - управлінський цикл:

  • Робота з оптовими клієнтами
  • Формування та управління командою. стимулювання персоналу

Vika, DPA - перша поставка
У березні прийшов перший контейнер від нового постачальника в Китаї, компанії Tantivy. Це запчастини під торговими марками Vika, DPA.
 

Білборди АвтоНова-Д 
Квітень 2018 року разом із зростанням сезонних продажів також запам'ятався виходом на новий рівень - ми запустили першу національну рекламну компанію на зовнішніх носіях (бордах). Наші існуючі та нові партнери побачили нас на бордах свого міста.
 

Відкриття офісу компанії в Берліні


25 квітня. У цей день АвтоНова-Д вийшла за межі країни. Була оформлена угода купівлі компанії в Берліні (Німеччина). Головна мета відкриття офісу в Німеччині - забезпечити виконання задуму компанії: "Найбільший асортимент запчастин до автомобілів сім'ї Volkswagen на складах компанії дозволяє СТО ремонтувати і обслуговування будь-якого автомобіля VAG будь-якої складності."
У свою чергу, склад у Берліні дозволив консолідувати невеликі замовлення в Європі з подальшим відправленням в Україну.

 

Масла Rymax представлені в асортименті компанії
У травні в асортимент компанії був доданий бренд масел і мастильних матеріалів RYMAX. Ця подія вимагає особливої уваги тому, що ініціатива працювати з RYMAX виходила від нашої київської філії і особисто від її керівника. Цінність і важливість події в тому, що прагнення відділу продажів продавати саме цей продукт співпало з рішенням керівництва про партнерство з брендом. Це і є формула синергії.
 
АвтоТехСервис 2018 – АвтоНова-Д участник!
З 30 травня по 02 червня АвтоНова-Д прийняла участь у щорічній галузевій виставці «АвтоТехСервіс». Це була перша наша участь у виставці після 2013 року. Спеціалізована виставка - це максимальна концентрація людей, об'єднаних інтересами, в нашому випадку - інтересами автобізнесу.

У країні, яка поступово відновлюється після подій 2014 року, запит на зустрічі такого формату виявився надзвичайно високий.
В цьому році ми провели експеримент і залучили до участі у виставці наших регіональних представників. Це виявилося правильним рішенням, і ми провели чотири цікавих дня в спілкуванні з нашими друзями і партнерами.

 

Нове в доставці по Києву - екстра доставка
Старт послуги «ЕКСТРА доставка» по Києву з 1 червня 2018. Ми не встигаємо задовольняти зростаючий попит на доставки та запускаємо новий сервіс, який позбавить клієнтів від необхідності очікувати на планову доставку.
 
День конституції України в Румунії та Болгарії
Хороших людей пов'язує не тільки робота в компанії, а й хороші, дружні стосунки. Немає кращого способу для їх зміцнення, ніж провести разом святкові вихідні. Ще одна наша традиція - спільні поїздки. У червні ми разом святкували день конституції України, за чотири дні з 27 червня по 01 липня ми побували в Румунії та Болгарії. Іноді фотографії говорять набагато більше.
       


Дилерська конференція 2018. Зустріч людей, об'єднаних однією ідеєю
13 і 14 липня в Княжичах під Києвом пройшла чергова дилерська конференція за підсумками першого півріччя. Регулярні зустрічі з керівниками філій в регіонах - це обмін досвідом на одному рівні, работа людей, об'єднаних однією метою.
 
Напружена робота обов'язково повинна змінитися відпочинком. Однією командою ми пройшли квест.
 
Місце перезавантаження - Ісландія, серпень

Найкращий спосіб для перезавантаження, планування та розвитку - це змінити обстановку, поїхати куди подалі, усамітнитися. Цього разу для цього була обрана Ісландія. У другій половині серпня прапор АвтоНова-Д розвивався над льодовиками та вулканічними пляжами острова.

  

Виставка в Frankfurt am Main - подія року для всіх, хто любить запчастини

Вересень, пора повернення бізнесу з літніх відпусток і одне з найважливіших заходів у світі автобізнесу - виставка Automechanika Frankfurt. Це наш третій візит до Франкфурта: зустріч з постачальниками та партнерами, знайомство з новинками в світі автобізнесу, останні тенденції, все це важко укласти в три дня. Графік дуже напружений, багато чого потрібно встигнути, тут же формується план завдань. Провели багато зустрічей, познайомилися з новими постачальниками, зустріли багато колег з України. Один з найбільш значущих результатів за підсумками виставки - підписання контракту з одним з найбільших виробників запчастин в світі - концерном Continental. У концерн Continental входять такі відомі топ-бреди як ATE, VDO, Contitech і Continental.

 

Цікава експозиція Volkswagen Classic parts. Цей підрозділ було недавно сформовано в структурі Volkswagen aftersales parts з огляду на те, що з року в рік зростає попит на вже давно зняті з виробництва автомобілі.


Автомобілі доставки з різних епох від Volkswagen!

Окремо варто сказати про зустріч, яка була організована компанією Tantivy, постачальником запчастин VIKA і DPA. Невимушена атмосфера на зустрічі людей, що живуть в різних країнах.

Black Friday новий тренд в новітній історії України


У ніч з 23 на 24 листопада року відбувся перший нічний розпродаж автозапчастин. Бери що треба і плати скільки хочеш - головне гасло розпродажі! Це безпрецедентний захід на ринку автозапчастин України (робота і продажу вночі, можливість самому призначити ціну, формат Black Friday в автозапчастинах). Ми отримали чудову нагоду поспілкуватися з нашими партнерами в спокійній неспішній атмосфері (навіть з келихом шампанського), розпродати запчастини, які вже встратили цінність для компанії, але були потрібні нашим клієнтам, і просто добре й весело провести час. В 5:43 ранку ми ще спілкувалися і бажали «На добраніч» останньому відвідувачеві.
 
Automechanika Shanghai - відвідування обов'язково!
Остання обов'язкова бізнес-подія для відвідування в календарному році - це Automechanika Shanghai (Китай). Виставка, масштаби якої важко описати, не побачивши своїми очима. 330 тис. м2 виставкових площ, 6600 експонентів, що беруть участь у виставці, сотні тисяч відвідувачів. Сьогодні Китай - це фабрика світу. Швидкість змін у Китаї настільки велика, що коли щороку приїжджаєш сюди, ловиш себе на думці, наскільки все змінилося всього за рік у такій величезній країні. У порівнянні з 2017 якість стендів на виставці значно покращилася, з'явилося більше англомовних учасників.

 

У 2018 року ми співпрацюємо з 37 компаніями з Китаю, як постачають автозапчастини як під марками виробників, так і для продажу деталей під нашим власним брендом. Виставка - це відмінна можливість обговорити терміни поставок, оплату та інші умови.
 
На вокзалі швидкісних поїздів, куди ми приїхали з Пекіна, нас чекав такий ось ведмедик в «українському» шарфі.
 
Фото для звіту про відрядження в фінвідділ.
 
Робочі зустрічі, подарунки з України.
 


Ось такий от бренд - Merry NB є в Китаї!


Друге життя бочок з-під масла.
 
Відкриттям було те, що є модель Volkswagen Golf 7.5 (бампер на фото).
 
Екологічність упаковки - одна з цінностей нашої компанії.


Ну, й звичайно вечеря з китайськими делікатесами.


Зайве не беремо! Жодних додаткових націнок!

У грудні 2018 року компанія АвтоНова-Д встановила нову планку й впровадила нові правила на ринку оригінальних автозапчастин – ми скасували додаткові націнки на габаритні запчастини! Цей крок можна назвати стратегічним, тому що з цим змінилися правила і зріс рівень клієнтського сервісу на всьому ринку оригінальних запчастин в Україні. Клієнт отримав можливість бачити кінцеву ціну на замовні запчастини, планувати свої націнки при подальшому перепродажі або планувати витрати при покупці запчастини для свого автомобіля.
 
4 замість 3

4 грудня ми запустили новий 4-й маршрут доставок по Києву. Цей крок дозволив планувати доставку запчастин на СТО Києва з урахуванням того, як і коли формуються замовлення від станцій. Тепер ми можемо задовольнити весь плановий попит на доставку по Києву.

Ексклюзивний контракт на поставку масел Bravoil (ОАЕ) - нова сторінка в історії компанії
У грудні був підписаний контракт c ТМ Bravoil. Отримання контракту з компанією виробником мастильних матеріалів в Дубай (ОАЕ) - це новий виклик для компанії в сфері високо конкурентного ринку мастильних матеріалів.
 

Новорічний корпоратив 2018 - найочікуваніша захід

Новорічне корпоративне свято AutoNova-D party - найочікуваніший захід у році. Як правило, це останні вихідні в році, що минає, коли «на завтра» вже немає важливих завдань і можна по-справжньому розслабитися. Цього року тема нашого корпоративу: СРСР & USA. Вечірка в стилі шведський стіл, де з одного боку стояли столи з їжею та напоями родом з СРСР - олів'є, картопля, ікра, горілка, шампанське, коньяк тощо, а на ігшому боці - столи з типовою американською їжею:  картоплею фрі, гамбургерами, стегенцями, кукурудзянии віскі. Незважаючи на те, що багато хто з нас ще пам'ятає період життя при СРСР і люблять свою їжу, американський стиль харчування здобув перемогу в цьому неформальному змаганні!


На фото вище - представник американської культури. Але Гран-прі в конкурсі костюмів отримав образ Радянського громадянина зразка 80-х років минулого століття з пляшкою «спирт питний» у руках.

Ось вони представники різних культур за одним столом, призери конкурсу.

 

Закінчився рік, пора підбивати підсумки:

  • Наша команда - 120 чоловік.
  • Кількість запчастин на складах компанії - 41 000 SKU.
  • 29 автомобілів, задіяних у доставці запчастин.
  • У 12 містах відкриті двері компанії для наших партнерів і друзів.

Закінчилася ще одна подорож по океану бізнесу під назвою «2018». Наступна почнеться вже 01 січня. Що чекає нас у наступному році, які успіхи та досягнення, випробування та перемоги нас чекають, ми дізнаємося рівно через рік!