Ua
Вхід/Реєстрація
Ви можете використати свій код клієнта.

 

Історія АвтоНова-Д рік 2020

 

Ще один подарунок до дев'ятого дня народження компанії - відкриття філії «Ужгород».

17 січня 2020 року дата офіційного відкриття філії. Це 15-а філія компанії. Ужгород найвіддаленіший обласний центр України тепер також має офіс АвтоНова-Д.

 

 

 

Станіслав Янчар, керівник філії:

Сложности в поиске помещения, мы сталкивались с рядом проблем, которые делали нас сильнее! Коллектив филиала и клиенты чрезвычайно рады открытию в нашем регионе оптового магазина-склада ЗЧ группы VAG! Испытывая чувство гордости - мы благодарны нашей компании за доверие и помощь в решении всех задач, с которыми мы сталкиваемся!

 

19 січня обов'язкова програма - занурення в ополонці. У нас сформована команда, злагоджені дії якої розписані похвилинно, можна навіть не говорити, що робити, ми все зробимо синхронно!

 

 

 

 

На початку року портфель брендів компанії поповнився відразу декількома новими контрактами:

Словенська Hidria - виробник свічок накалу. Компанія  поставляє свою продукцію на складальні конвеєри BMW, МВ, VAG.

 

 

Японський концерн Hitachi - представляє дві торгові марки Hitachi і Huco. Упевнений, багато хто знає назву Hitachi, якість це синонім назв родом з Японії.

Запчастини високого рівня якості.

 

 

20 січня - Нова сторінка в книзі сильних традицій компанії - похід в театр

Прем'єра Анатолія Хостікоєва "The best". П'єса, де в головній ролі Анатолій Хостікоєв грає зі своїми дружинами (їх у нього було три, і всі разом на одній сцені). Дуже красиво, цікаво, і головне разом.

 

 

 

 

 

Січень - Остання декада місяця

Успішний початок року в кінці січня, початок лютого був пронизаний тривожними новинами з Китаю про нову епідемії CoronaVirus 2019. Епідемія швидко наближалася і стало зрозумілим, що нас чекає небачене раніше випробування, правда ніхто не розумів яке і наскільки. У страху людям різних національностей властива одна риса - нападати на слабшого або беззахисного.

У лютому 2020 в багатьох країнах почалися гоніння китайців, як ймовірного джерела хвороби. Китайців почали «тролити» по всьому світу. У нас багато постачальників в Китаї, ми думали, як підтримати китайцій, які стали нашими друзями. У нашому автопарку якраз був один яскраво червоний Volkswagen T5 - найкрасивіший, і поки що він не був забрендований в кольори компанії.

 

 

Ми вирішили «одягнути» його в ліврею, в бренд одного з наших постачальників з Китаю - «VIKA».

 На макет і обклеювання - один тиждень. 11 лютого фото транспортера в новій лівреї полетіли невидимими нитками інтернету в Китай.

 

 

 

Практично відразу ми отримали дзвінок з Китаю, слова подяки за підтримку, яким здавалося, не буде кінця. Давати безкорисливу допомогу, підтримку - це те, що робить нас людьми.

 

12 лютого був перепідписаний контракт з SignEDA, який дав рестарт напряму «кузовні деталі». Звичайно, ми завжди продавали кузовні запчастини, але робили це швидше за все за попитом. Тепер же у нас сформований повноцінний склад, основними «гравцями в кузові» стали Signeda, Klokkerholm, AND parts, DPA. Новий напрямок компанії «Кузовні деталі» отримало підтвердження в черговому «Офері» від АвтоНова-Д.

 

 

22 лютого, переїзд філії «Полтава» в новий офіс

Зростання продажів вимагало більшої кількості запчастин на складі і відповідно приміщення. Переїзд складний захід, але після якого завжди чекаєш чогось нового. Нове приміщення, нові плани в тому числі і з продажу! 

 

 

 

19 березня в нове приміщення переїхала і найперша наша філія «Дніпро»!

Попереднє приміщення виявилося занадто маленьким, філія виросла і вимагала нового. Новий офіс - в три рази більший, площа 460м2.

 

 

 

 

17-го березня в Україні оголошено карантин - безпрецедентна подія світового масштабу

Ніхто не знав і не розумів, що буде далі, що робити і як керувати.

Ми проводили наради через день і приймали рішення терміном на день. Потік новин був схожий на лавину страху, витримати яку було під силу далеко не всім. Частина співробітників пішли у відпустку, але більша частина залишалася в строю, і ми працювали. Так як громадський транспорт не ходив, була організована доставка працівників на роботу і «доставка» додому. Через тиждень ми адаптувалися, через два  вже почався вироблятися імунітет на новини і негатив навколо. Оскільки автомобіль був єдиним транспортним засобом, ми відчували попит на запчастини, і ми працювали, щоб допомогти українцям бути мобільними і вільними.

 

7 квітня - отримано 3 500 медичних масок

Нам потрібні були маски, це був товар №1 і тут нас підтримали ті, кого ще два місяці тому підтримували ми. Бумеранг добра повернувся. З Китаю, абсолютно безкоштовно нам відправили 3500 масок, дефіцит яких гостро відчувала вся Україна. На кожній упаковці напис - «love never stop». Це була відчутна допомога в потрібний момент, яка прийшла від Tantivy (Vika).

 

 

 

12 травня - скасування карантину!

До початку травня всі реально втомилися від карантину і коли зняли перші обмеження, життя повернулося, ми були готові жити на повну? - на всі 100%.

26 травня запуск програми «продавай з АвтоНова-Д»

Новий інноваційний сервіс, який дозволяє всім, у кого є запчастини, великим компаніям з надлишками, або маленьким магазинам, принести їх до нас в компанію, а ми використовуючи ресурс компанії взялися їх продати. За перший тиждень ми отримали більше 25 пропозицій. До кінця року ця програма сформувала новий напрямок в процесах компанії і свій бюджет. 

 

Червень

Закінчено і представлено ​​ринку нову концепцію компанії - «АвтоНова-Д - запчастини на німецькі автомобілі». У світ вийшло друге видання брошури «АвтоНова-Д». Якісно нова брошура «АвтоНова-Д. Найбільший склад запчастин для німецьких авто», в якій відображені всі аспекти діяльності компанії, переваги роботи з нами. Брошура дає точне і повне розуміння читачеві хто МИ - команда АвтоНова-Д! Одна з найцікавіших сторінок в брошурі - «Подорож з АвтоНова-Д», де компанія представлена ​​у вигляді корабля, який рухається в море бізнесу. На своєму шляху він робить зупинки, заходить в різні порти, на корабель приходять нові співробітники і, хтось, звичайно, сходить. Сторінка, навряд чи залишить когось байдужим.

 

 

 

У червні на склад компанії надходять два «новачка»

Два нових бренди родом з Китаю, але з німецькою реєстрацією. Тенденція останніх років - набирають обертів китайські бренди, які прагнуть зайняти гідне місце на ринку запчастин, гарантують і якість запчастин, і рішення будь-яких завдань.

 

2-3 Липня переїзд філії «Тернопіль»

Ще одна філія АвтоНова-Д переїжджає в нове просторе і світле приміщення.

Друга за рахунком відкриття філія компанії, також давно вже виросла з приміщення, в якому розміщувалася з 2017года. Нове приміщення філії відповідає всім стандартам компанії, як індикатор - продажі відразу пішли вгору.

 

 

 

Серпень, презентовано оновлений логотип АвтоНова

Одне з найбільш значущих подій року - зміна логотипу компанії! З'явився оновлений логотип, який повністю відображає новий напрям діяльності компанії, «запчастини для німецьких авто». Ще в 2019 році було прийнято стратегічне рішення про розширення сфери діяльності компанії - розширити асортимент на складах з запчастин для Volkswagen Family до запчастин для всіх німецьких брендів автомобілів, таких як Mercedes-Benz, BMW, Ford, Opel.

 

 

І ще одна його похідна

І невеличкий екскурс як змінювався логотип нашої компанії за дев'ять років:

 

Перший логотип компанії, з ним АвтоНова-Д була народжена

Логотип після ребрендингу в 2016 році

Логотип діяв з травня 2018 по серпень 2020!

 

12 Вересня - свято для всіх співробітників компанії «AND Party»

За час пандемії коронавіруса, тотальних обмежень не тільки на виїзд з країни, але і «нормальне життя», така подія була зустрінута всіма, що називається на УРА. Явка максимальна. Та й привід хороший - виконання і навіть перевиконання плану компанії з продажу три місяці поспіль. Після строгого карантину, відмінний результат.

В той день у нас були конкурси, розваги, танці та різні напої. Кожен міг знайти собі розвагу до смаку.

 

 

 

 

 

Вересень, на склади компанії надійшов новий бренд Antonio Masiero

 Один з найбільших виробників запчастин в Італії, в асортименті якого високотехнологічні деталі трансмісії, такі як: шестерні передач, вали, синхронізатори, диференціали. Пропозиція даного виробника унікальна і затребувана, є деталі, які змінюються тільки в складі вузла. Це дозволяє розширити можливості ремонту автомобіля і знизити його вартість власникові.

 

 

У вересні розпочато співпрацю з компанією CS Germany,

основний напрямок діяльності якої - пружини і амортизатори підвіски, це нова група в асортименті компанії.

 

 

27 жовтня розпочато навчання в компанії «Висоцький консалтинг»

Програма навчання довжиною в рік розбита на 11 модулів і після кожного широкий набір домашнього завдання обов'язкового до виконання. Складний шлях до точно визначеної мети.

 

Мета навчання - побудова організаційної структури компанії. Розуміння всіх необхідних функцій в компанії, їх розподіл, призначення відповідальних. «Живі» посадові інструкції, які написані

поточними носіями процесів, як інструкція для нових співробітників, так і чек-лист для нинішніх. Спільне стратегічне та фінансове планування. Ось короткий перелік з того, що має бути зроблено.

 

 

30 жовтня - Переїзд філії «Запоріжжя»

Переїзд філії в Запоріжжі визначив рік 2020 як рік великих переїздів, четверта за рік філія компанії змінює прописку. Філії «Запоріжжя» також потрібне розширення. У цьому році в «Запоріжжя» щомісяця - новий рекорд в продажах.

 

 

 

 

Листопад, парк компанії поповнюється відразу двома авто цільового призначення:

З розвитком філіальної мережі АвтоНова-Д ставить нові вимоги до логістики по Україні. Використання кур'єрських служб стає нерентабельним і не задовольняє вимоги щодо термінів і якості доставки, а також величезна витрата пакувальних матеріалів. Приймається рішення про покупку двох автомобілів для магістральної доставки по Україні- Volkswagen Crafter (абсолютно новий автомобіль)

- Mercedes-Benz Atego

Напрямок Магістральної логістики в компанії виходить на новий рівень! У планах - щоденна доставка запчастин до філій компанії.

 

 

 

 

 

 

Після реєстрації автомобілі відразу зайняли своє місце в бізнес-процесі компанії. Кожен з яких щодня долає відстань в пів України. Дев'ять з п'ятнадцяти філій компанії отримали щоденну доставку з Розподільчого Складу компанії.

27 грудня ми всі зібралися на вечірці «AND Party»

Добре святкувати, коли незважаючи на непростий рік, ми змогли виконати всі плани, які поставили перед компанією ще 2019 року й не коригували їх під час карантину.

Тема нашого свята була - народи світу!

 

 

Минулого року ми сиділи зі знаменитостями, а в цьому році ми могли поговорити з представниками різних країн, вони просто сиділи поруч за столом.

 

 

 

 

Вечір пройшов швидко і приніс багато позитивних емоцій. Нагородження співробітників, конкурси, розмови про те про се. Як все хороше і приємне вечір швидко закінчився. Ми провели разом 10 годин, але здавалося, що все пройшло як одна хвилина, це відчуття, коли ти в колі друзів, людей, об'єднаних однією метою.

 

Підійшов кінець року і можна було б на цьому закінчити історію АвтоНова-Д 2020 року, але була ще одна подія, навмисно залишена «на кінець» - КОНВЕЄР! В цьому році було прийнято рішення, спроектовано, і розпочато монтаж конвеєра на центральному розподільчому складі компанії. І трохи докладніше, ще в липні ми почали переговори з компанією «ТОР Аутомейшн» з проектування конвеєра. До вересня проект був закінчений, підписано договір на монтаж і запуск конвеєра, і ми з нетерпінням чекали початку реалізації проекту.

 

7 листопада 2020 року на нашому складі почалися роботи по монтажу конвеєра. Основні бізнес-процеси на складі при цьому неймовірно ускладнилася, конвеєр зайняв всі основні проходи - артерії складу, весь простір, який раніше використовували для переміщення запчастин по складу. Конвеєр - проект складний і одночасно цікавий, конвеєр збільшує пропускну здатність, але в той же час пред'являє серйозні вимоги до організації та якості бізнес-процесів на складі і чіткого їх виконання кожним, хто задіяний в роботі конвеєра. До кінця року ми підійшли в повному розпалі монтажних робіт на складі, які велися в інтенсивному графіку включаючи вихідні, все це надавало впевненості і віру, що запуск конвеєра додасть компанії сильний імпульс, який виведе нас на новий рівень розвитку!

 Секції конвеєра перед монтажом

 

Зона приймання

 

Основна гілка першого поверху

 

Монтаж перекриття підлоги і гілка другого поверху

 

 

Кінець року, це особливий час. Час підвести підсумки і зробити короткий перепочинок, до наступного року і наступних планів.

Підсумки:  2020 рік - найскладніший, особливий рік, в новітній історії України і всього світу. 2020-й повністю перевернув наше уявлення про свободу пересування, поставивши нові обмеження, про які раніше ніхто не міг і подумати, залишив чимало запитань, на які поки немає відповідей.

 І тим більше приємно усвідомлювати, що наша компанія АвтоНова-Д вийшла переможцем в цьому непростому році, ми не тільки пережили весь цей рік, ми активно розвивалися, брали нестандартні рішення і йшли вперед, і росли. І цьому є наші підсумки, в дужках дані 2019 року:

  • Кількість запчастин на складі - 66 000 SKU (47 000)
  • Парк компанії налічує 52 автомобілі (35)
  • 15 філій компанії в усіх куточках України (14)

Закінчився рік, і відбулася ще одна подорож в світі бізнесу. Подорож, в якій могло статися все що завгодно, але ми всі разом подолали труднощі та  вийшли переможцями!

Наступна подорож рік 2021!