Ua
Вхід/Реєстрація
Ви можете використати свій код клієнта.

Історія компанії / 2021. Навчання, зростання та головний переїзд

АвтоНова-Д  -  2021  - Рік навчання, зростання та головного переїзду. 

 

     Життя компанії - це життя людей, які в ній працюють, їх злети, помилки та нові досягнення. В яскравих людей - яскраве життя. В АвтоНова-Д багато яскравих людей, тож в нас багато і яскравих памʼятних подій, кожне з яких має право увійти в історію компанії. 

 

Люди та події, які визначили історію компанії в 2021 році.

 

Січень 

 

    Початок року було відзначено переїздом в нове приміщення філії “Харків”.  Харківська команда зростає  дуже стрімко і динамічно та вже потребувала нового, більшого приміщення. Саме напередодні Нового Року відбувся переїзд. Вже 3 січня, в перший робочий день 2021 року  “АвтоНова-Д Харків” відкрила свої двері за новою адресою

 

     

 

 

 

 

Фото  працюючої філії було зроблено пізніше

 

17 січня АвтоНова-Д виповнилось  - 9 років!  Строк достатній, щоб сказати - компанія знайшла своє місце на ринку та стала його повноправним учасником.  Дев’ятиріччя відсвяткували у вузькому колі,  вирішивши  сконцентрувати  свої зусилля на майбутньому ювілеї  -10 років!

 

 

І, як зазвичай, відразу після Дня Народження одна з найдавніших традицій - Хрещенське купання.  Так, це вже 10 раз, і хтось може сказати - можна звикнути!  Можливо, але випробування завжди приходять несподівано та чекають на тих, хто вирішив “розслабитись”. Саме цього року природа підготувала випробування - 19 січня зранку на вулиці мороз -19 градусів С. 

 

 

 Команда АвтоНова-Д прибула на “наше” місце. Бажаючих купатись серед киян було разів в 10 менше ніж зазвичай,  можливо в когось був сумнів, страх, коронавірус теж був, але це все  не про нас!

 

Нами  традицію продовжено! 

 

 

та навіть дали невеличке  інтерв'ю каналу ІНТЕР




Лютий

 

  В лютому на центральний склад компанії в Києві  АвтоНова-Д  почали надходити запчастини на автомобілі  Renault. 

 

  Так, Renault не є німецьким автомобільним виробником, запчастини Renault на складі компанії, це відповідь численним запитам клієнтів про розширення асортименту компанії запчастинами на інші автомобільні бренди.  Клієнти,  які оцінили побудовану нами бізнес-модель “всі запчастини оригінальні і афтермаркет в одному місці”, дійсно  вимагають від нас запчастини на інші марки та моделі автомобілів.  



 

 

 

Неділя -  28 лютого, саме в цей останній день зими 2021 відбулось одне з найбільш знакових подій в житті АвтоНова-Д - в рамках навчання в “Висоцький консалтинг” було проведено заняття “Ціль та задум компанії АвтоНова-Д”. 

 

Для проведення заняття було знято “Освіторію” - реконструйоване приміщення розташоване на території старого заводу Арсенал, що в Києві на Печерську.

 

 

 

 

Засновниками компанії було сформульовано “Основну ціль” компанії АвтоНова-Д та спосіб її досягнення через “Задум”.

 

 

 

На наше заняття було  зібрано рекордну кількість співробітників АвтоНова-Д  в одному місці -115 чол. (з 215  працюючих на час проведення заняття)!

 

 

Разом обговорили презентовані Ціль та Задум, були запитання та відповіді,  в позитивному настрої  завершили нашу першу презентацію-навчання.

 

Березень

 

Поїздка на лижі в Карпати - ще одна молода традиція в компанії, їй всього три роки, але вона вже увійшла в перелік найбажаніших та очікуваних.  Буковель - перлина Українських Карпат як магніт притягує всіх, та ми не виняток. 

 

Провести час разом, в новій, нестандартній обстановці людям, об'єднаним однаковими цінностями, що може бути краще?!

 

 

 

 

 

 

В першій половині березня відбулось різке зростання захворюваності на Коронавірус в Україні. Компанія та її працівники є частиною соціуму, тому епідемія “відвідала” і нашу компанію.  Вже в перших числах березня на роботу не вийшла майже половина працівників  Центрального розподільчого складу (ЦРС) в Києві. Така кількість відсутніх співробітників поставила під загрозу функціонування не тільки складу, а і всієї компанії. Кожен день ЦРС обробляє більш ніж 20 000 одиниць товару, це надходження нових запчастин, які потрібно розвантажити та розмістити на стелажах, та опрацювати замовлення клієнтів та філій - відібрати, упакувати та відправити замовлені запчастини. Ситуація була критичною. На допомогу прийшли співробітники всіх підрозділів головного офісу в Києві - продавці, аналітики, закупщики, логісти. Відділи делегували своїх співробітників на допомогу складу, не маючи досвіду  роботи на складі, багатьом довелось буквально увімкнутись  в процес та почати виконувати функції. 

 

 

Ситуація погіршувалась тим, що саме в цей час на складі відбувався монтаж конвеєра, який ще не працював, але досить сильно заважав переміщенню складом. Вся це нагадувало “операцію на серці” - коли монтаж нового обладнання проходить при повному навантаженні на складі - неможливо зупинити процес ні на хвилину, тільки вперед,  без права на помилку, бо запчастини чекають по всій Україні!

 

Так, ми вистояли, ми стали сильнішими! Це відбулось завдяки роботі всієї команди АвтоНова-Д! Майже два тижні ми працювали в надзвичайному режимі та з  другої половини березня почали повертатись на роботу співробітники складу, всі ми могли “видихнути” з полегшенням.

 

Не одразу вирішив включати цей пункт в історію компанії  2021. Так, були помилки при відправці, були промахи на складі, але ми пройшли цей надважкий період разом та стали сильнішими. Вважаю, що цей період вартий бути  включеним до списку перемог команди АвтоНова-Д - це є фантастичний результат роботи всієї НАШОЇ КОМАНДИ!

 

23 березня відбувся пробний запуск конвейеру! Саме в цей день на конвейер було передано перше тестове завдання, і отримано перші запчасти в зоні пакування завдяки конвейеру. Саме цей день 23 березня офіційно призначено днем запуску Конвейера в АвтоНова-Д.

 

 

 

 

було простікеровано перший ящик

 

 

 

 

 

 

Саме завдяки конвеєру пропускна спроможність складу збільшилась на 45%, АвтоНова-Д стала першою компанією серед дистриб'юторів запчастин в Україні, яка впровадила повнофункціональний конвеєр довжиною 360 м  

 

Наприкінці березня на склад компанії надходить перша партія запчастин іспанського бренду STC.

 

STC - іспанська компанія, яка займається проектуванням, виробництвом та дистрибуцією запчастин групи гумових, гумометалевих та пластмасових виробів (патрубки, педалі, підшипники, корпуси фільтрів, шківи, тяги, подушки двигунів, відбійники, пильовики, тощо).

 

Бренд відносно молодий (створений у 2000 році в Барселоні), але має великий асортимент - понад 8000 найменувань, що охоплюють 90% усіх європейських та азіатських автомобілів.

 

 

 

Квітень

 

Асортимент компанії поповнився ще одним брендом -  Elwis Royal (Данія). АвтоНова-Д стала першим та ексклюзивним представником датської компанії в Україні. Асортимент бренду - різноманітні прокладки та ущільнювачі. Назва бренду в значній мірі визначає результат - в назві цього бренду обидва слова мають досить сильну асоціацію. А в тім, саме АвтоНова-Д належить забезпечити успіх Elwis Royal в Україні.

 

 

 

 

15 квітня  - офіційно  відкрито філію “Івано- Франківськ”! Це 20 -та  філія компанії, ще один регіон України “закрито” на мапі “Філії АвтоНова-Д в Україні”.

 

 

 

 

 21 квітня вперше в історії АвтоНова-Д були закуплені новенькі Volkswagen  Golf VІІ для торгівельних представників в Києві . Після брендування вже 26 квітня вони  були урочисто передані у відділ продажів, де й будуть нести свою службу. 

 

 

 

 

 

Гарні автомобілі, акуратні співробітники - образ успішної компанії!    

 

Травень 

 

26 травня, саме в цей день парк автомобілів доставки в АвтоНова-Д збільшився одразу на 10 автомобілів! Це авто Opel Combo і Opel Vivaro. Таке суттєве збільшення парку автомобілів АвтоНова-Д - це відповідь департаменту складської та транспортної логістики на вимогу департаменту продажів щодо дотримання рівня якості доставки при збільшенні рівня продажів.

 

 

 

 

Кінець травня -  звичний час для галузевої виставки АвтоТехСервіс. В 2021 вона відбувалась з 26 по 28 травня. АвтоНова-Д  - постійний учасник виставок, це гарна можливість представити компанію, поспілкуватись з відвідувачами. Ми ретельно готуємось до виставок: плануємо  як подати компанію,  які продукти “прокачати”, не стала винятком і поточна виставка. В 2021 році ми зробили ставку на один бренд АТЕ (преміум бренд з Німеччини, основна  лінійка товарів якого - гальмівна система). Була сформована ціль  - “АТЕ -  це - АвтоНова-Д”.   

 

 

 

 

 

За підсумками продажів в 2021 році - АвтоНова-Д дистриб'ютор №1 АТЕ в Україні, стратегія спрацювала

 

    Вже за два дні по завершенню виставки,  а саме 30 травня в компанії відбувається чергове, третє заняття в рамках навчання в “Висоцький консалтінг” - Організуюча схема компанії (Оргсхема)  

 

На відкритій площадці Центрального складу в Києві  відбулась одна з найуспішніших подій року 2021 - для співробітників компанії була презентована розроблена разом з керівниками департаментів нова “Оргсхема АвтоНова-Д” (так, у нас була Оргсхема в компанії, але саме зараз вона набула нового вигляду та змісту). Оргсхема - один з найважливіших інструментів керування компанією, яка виконує дві основні функції:

 

  1. Відображає перелік і підпорядкування всіх функцій необхідних для успішної та продуктивної  компанії.
  2. Відповідає на запитання, хто є відповідальним за виконання тієї чи іншої функції.

Повне розуміння “свого місця і своєї ролі” кожного члена команди  на оргсхемі,  результатів своєї праці та колег  значно підвищують  продуктивність всієї компанії.

 

 

 

 

 

Кішка Маша теж підготувалась до заняття! Скоро вона буде зарахована до команди співробітників АвтоНова-Д, але це буде пізніше  




 

 

Вже вдруге за півроку було встановлено рекорд - це вже 155 співробітників АвтоНова-Д з усіх куточків нашої великої Україні зібрались разом!

 

Ми зібрались разом:

 

 

 та усвідомили - яка  велика наша команда!

 

 

Разом відтворили лого АвтоНова-Д - неймовірні враження,, коли бачиш “живий” логотип компанії!

 

 

Та швидко поширили між собою фото логотипа. 

 

P.S. Заняття проходило на вулиці, вірогідність дощу  - 98%, але дощ розпочався, коли ми вже всі розійшлись, підтверджуючи один з видатних висловів  В. Тарасова:

 

“Спочатку ти обираєш дорогу по якій йти, потім дорога обирає тебе!”  Так, ми знали, що має бути дощ, але нам було важливо провести заняття на території складу і дощ “почекав”, поки ми не закінчимо!

 

 

Червень

 

  Ще не встигли влягтись емоції від заняття по Оргсхемі  та вже за два дні дуже насичене життя АвтоНова-Д поринуло у новий вир подій:  6-го червня АвтоНова-Д приймає участь в проекті Олександра Кельма (AvtoExpert) “Форум СТО”, в Запоріжжі. 

 

 

 

Ідея серії форумів по Україні від AvtoExpert - переважна більшість власників СТО не їдуть на великі галузеві виставки в столицю чи за кордон: в когось немає часу, хтось не бачить сенсу. 

 

Задум О. Кельма полягає в тому, щоб привезти форум в конкретний окремий регіон Україні. АвтоНова-Д - один зі спікерів та один з найкращих стендів, як результат - багато зацікавлених відвідувачів,  зростання загального  інтересу до нашої компанії.

 

 

 

 

Це був наш перший досвід участі в серії форумів О. Кельма, до кінця 2021 року ми прийняли участь ще в п'ятьох  таких заходах в Одесі (30 червня), Вінниці (26 серпня),  Дніпрі (06 жовтня), Львові (24 листопада) та Києві (03 листопада)

 

В червні  було прийнято рішення щодо зміни головного офісу компанії. З самого свого початку  та протягом 9-ти з половиною років головний офіс компанії  розташовувався на Хохлових 9а, багато  клієнтів та співробітників знають та пам'ятають, як ми починали, та ось він став для нас маленьким… В середині 2021 кількість співробітників компанії сягнула 250 (звісно, не всі в Києві), а вільних приміщень в офісі вже не вистачало, було прийнято рішення - шукати новий головний офіс. Задача сформульована, пошук розпочато. 

 

 Перше побачення з нашим майбутнім головним офісом на Повітрофлотському

 

 

В червні парк АвтоНова-Д поповнився ще одним автомобілем магістральної логістики Mercedes-Benz Atego,  загальна кількість автомобілів магістральної логістики досягнула 4 одиниць. З червня АвтоНова-Д робить щоденну  доставку практично в усі представництва компанії в регіонах


 

 

Саме так він виглядав, попереднє життя в нього пройшло в Швейцарії, а тепер він буде працювати в Україні в АвтоНова-Д, де  буде виконувати важливу роль - доставляти запчастини в усі куточки нашої Країни

 

 

 

15 червня відкрито філію АвтоНова-Д в Кременчуці! Філія АвтоНова-Д Кременчук  -  21-а філія компанії та друга в поточному році. 

 

Кременчук - велике промислове і культурне місто, приємно, що відтепер географія АвтоНова-Д - це не тільки обласні центри, а й інші міста нашої України.

 

 

 

Міцна чоловіча команда- запорука гарного результату!

 

 

 

У червні партнери АвтоНова-Д з Молдови запросили засновників компанії відвідати матч чемпіонату Європи з футболу між Україною та Македонією, який проходив 17 червня в столиці Румунії Бухаресті. Запрошення звісно було прийнято, за добу зібрались, зробили тести (була така обовʼязкова умова), купили квитки та подарунки нашим молдавським колегам - футболки збірної України. Нам пощастило розділити радість перемоги, нагадаю - Україна перемогла з рахунком 3:0,  та ми розгорнули  прапор АвтоНова-Д на стадіоні в Бухаресті. Висловлюємо велику подяку нашим партнерам з Молдови за таку чудову нагоду відвідати свято спорту! 

 

 

 

 

 

Липень

 

На центральний склад компанії в Києві починають надходити оригінальні запчастини до автомобілів TOYOTA, HYUNDAI/KIA  вже як запчастини складського асортименту. Це наступний крок, наступна відповідь компанії АвтоНова-Д вимогам клієнтів, які звикли до формули “весь асортимент запчастин ОЕ і АМ в одному місці” та вимагали розширити наявність запчастин до японських та корейських автомобілів. 

 Для успіху  компанії ми  маємо не тільки  відповідати на запити клієнтів, а й бути на крок попереду.

 

 

 

 

 

 

На початку липня врегульовано всі нюанси та підписано договір оренди  приміщення нового офісу АвтоНова-Д.  Починається глобальна реконструкція будівлі згідно вимог компанії. Поставлено завдання - зробити ремонт та здійснити переїзд до 01.09.21, розробити проект, зробити ремонт та провести всі комунікації - і це все за два місяці!

 

 

 

 

 

 

Серпень 

 

18 серпня АвтоНова-Д офіційно стає учасником СУП (Спілка Українських підприємців), директор компанії отримує сертифікат члена спілки.

 

Ще в червні було подано заявку на вступ АвтоНова-Д в СУП,  та  відтепер АвтоНова-Д  рівноправний партнер! 

 

 

 

Протягом липня та серпня тривають інтенсивні роботи з реконструкції нового офісу компанії. Наприкінці серпня значну частину робіт виконано, але ще залишаються роботи, які не закінчено,  строки по яким було перенесено.  Не зважаючи на це, вже в суботу 28 серпня співробітники команди АвтоНова-Д переїжджають в новий офіс! 

 

 

 

 

 

 

Переїзд в НОВИЙ ГОЛОВНИЙ ОФІС компанії відбувся й відбувся у визначений термін!

 

Новий  аркуш в літописі історії ми починаємо писати разом з переїздом до нового офісу!

 

30 серпня - перший робочий день в новому офісі,  перша промова й келих шампанського

 

 

 

 

 

 

 

 

Вересень

 

Протягом місяця  центральний  відділ продажів “Київ” переїжджає! Переїжджає  з  “родинного гнізда” - Офісу на Хохлових у підготовлене нове приміщення на Центральному складі. 

 

 

Разом в відділом продажів переїжджає решта підрозділів з Хохлових, на два тижні довше залишається склад.

 

 

 

 

Час настав і 15 вересня  зʼїжджає з приміщення на  Хохлових останній підрозділ -  склад. Приміщення, в яких  народилась та зросла АвтоНова-Д, повернуто орендодавцю.

 

 

 

 

 

Сторінку в історії компанії під назвою “перший офіс і склад на Хохлових 9а” написано!

 

В напружені дні кінця літа, повʼязані з переїздом у будівлю головного офісу та виконання планів продажів,  свято спорту вносить ковток свіжого повітря. Наша компанія вже кілька років підтримує дитячий футбольний клуб “Алмаз”,  в останні вихідні серпня відбулись фінали між командами  спортивних шкіл м. Києва 

 

АвтоНова-Д головний спонсор - та співробітники компанії мають за честь нагородити юних переможців!

 

 

 

 

 

 

Відразу після переїзду відділ продажів Центральний (Київ) розгортає роботу на новій локації - пров. Балтійський 20. Це дозволяє підвищити сервіс - отримувати будь-яку запчастину зі складу без переміщення по місту та очікування. Адаптація співробітників і клієнтів до нової локації проходить неочікувано швидко, що додає впевненості в зростанні результатів. 

 

 

 

 

На фірмовому брендуванні автомобілів доставки внесено зміни -  в адресу компанії, відтепер це пров. Балтійський 20

 

 

03 вересня -  в приміщенні нового офісу компанії проводиться чергова 14 дилерська конференція. В новому “скляному” офісі ”Воздух” (похідна від Повітрофлотський) збираються керівники філій та керівники підрозділів головного офісу, щоб разом проаналізувати підсумки роботи компанії в першій половині 2021, та обговорили напрямки розвитку компанії та філій наприкінці 2021 та початку 2022 років. 

 

 

 

 

 

Закінчення дня - дружня вечеря разом, коли “можна все”

 

 

Вже наступного дня  - 04 вересня - черговий виток подій у АвтоНова-Д - «AND party», захід, на який приїжджають майже всі співробітники компанії з усієї України. 

Команда АвтоНова-Д відмінно пропрацювала в першій половині року, встановивши нові рекордні показники, та саме час відсвяткувати перемоги разом! Весело та непомітно проходить час в конкурсах та змаганнях в колі друзів, також це чудова можливість поспілкуватись, познайомитись ближче, обговорити спільні проблеми та задачі.

 

 

Тільки приїхали, а Дука Богдан поміняв обличчя )

 

 

 

 

 

та особливе завдання директору, якщо ви думаєте, що це було легко, то ви помиляєтесь, щоб знав )

 

 

і навіть без повʼязки це було непросто

 

 

Як завжди, коли добре, час минає непомітно, завершилось чергове «AND party» і як завжди на високому культурному рівні.

 

В другій половині вересня ще одна новинка зʼявляється  на складі компанії  - запчастини HELLA.  HELLA - один з найбільших та найпрофесійніших виробників автомобільного освітлення в світі. Компанія, фари головного світла якої встановлюються на всіх автомобілях німецьких гігантів (BMW, Audi, MB, Porsche, Opel) і не тільки німецьких,  та  освітлюють дорогу мільйонам водіїв у світі, роблячи подорож безпечною. 

 

 

 

 

З  HELLA на склад надходять запчастини ще одного бренду, яким володіє  HELLA - Pagid. Pagid - це гальмівні колодки і диски високої якості. Разом запчастини цих двох брендів гармонійно  доповнюють існуючий асортимент компанії  запчастинами високої якості та репутації.

 

 

 

Наприкінці вересня АвтоНова-Д відвідує представник компанії AM (Antonio Masiero) Mr. Ricardo Vaccari.  До лютого 2020 року звичайна подія, для якої навіть і місця в історії компанії не знайшлось би. Але це перший візит представника постачальника с березня 2020 року, перший за півтора року візит іноземця!  Перший з початку пандемії Covid 2019!

 

28 вересня - подорож в Луцьк на завод по виготовленню складського та торговельного обладнання Modern -Expo.  Команда з 10 керівників центрального офісу разом їде в Луцьк, щоб разом отримати, перейняти досвід виробництва у компанії,  яка на відмінно впровадила методи Lean (бережливого) виробництва. 

 

 

 

 

 

 

Наприкінці дня разом ділимось враженнями та складаємо список того, що з побаченого хотілось би впровадити у себе. 

 

 

30 вересня на Головному офісі АвтоНова-Д в Києві зʼявляється вивіска!

 

Майже за 10 років існування, за різних обставин компанія не мала жодної вивіски на своїх локаціях в Києві, і ось вона - Перша ідентифікація АвтоНова-Д у Києві!

 

 

 

за два тижні зʼявляється ідентифікація компанії на Центральному складі 

 

 

 

 

Жовтень

 

5 жовтня в гості до АвтоНова-Д  приїздить  другий (після початку пандемії ) представник компанії-постачальника Thomas  Steenberg-Hansen  - SBS (NK) Дания. Томас не приховує свого враження від нового офісу компанії. Це був перший візит представника SBS до АвтоНова-Д,  після екскурсії компанією було підписано договір про розширення співробітництва та розпочато новий етап відносин.

 

 

Листопад

 

У другій половині року стає зрозуміло, що існуючих площ складу вже не вистачає навіть після проведеної оптимізації. Розширення асортименту запчастин та зокрема кузовних призводить до гострої потреби в нових приміщеннях  Для вирішення цієї задачі проводиться пошук нових площ.   У листопаді  до основного регіонального складу в Києві додається  ще 1 000 м2 приміщення. Це приміщення в підвальному   “-1 рівні” отримує “робочу” назву “UnderBaltica” (за принципом адреси локації)

 

Проводиться генеральне прибирання приміщення, монтуються стелажі й вже з 1 грудня  на “UnderBaltica” запущено основні процеси складу.

 

 

 

 

 

 

Грудень

 

Протягом року і двох місяців засновники компанії проходили  навчання у Висоцький Консалтинг. Остання й головна сесія в Нью Йорку, в місті, назва якого асоціюється з великим бізнесом та успіхом. Тож 11 грудня подорож до США, до Нью Йорку, де впродовж тижня було розроблено основні стратегічні напрямки розвитку  компанії на  наступний рік.

 

 

Цей приголомшливий вид -  результат роботи бізнесу, коли його, бізнес, ніхто й ніщо не стримує (здебільшого - держава)  

(вид на Мангеттен, власне фото)

 

 

Початок сесії та основні дані про США 

 

 

 

 

 

та фото на згадку з Олександром Висоцьким, засновником “Висоцький консалтинг”

 

Наприкінці року, як завжди - “AND Party NY”, час,  коли можна збавити оберти від шаленої гонки, відпочити та проаналізувати досягнуте за рік. Усі  з нетерпінням чекають саме на цю вечірку, бо досвід 10  років наших новорічних вечірок - це вечірка в колі друзів, однодумців та просто щасливих людей. 

 

Тема Новорічного party  - Зірки диско 80-х. 

 

 

Коротка промова про досягнення 2021, нагородження кращих з найкращих

 

 

 

Неймовірна пісня про команду АвтоНова-Д від гурту “Ведмідь та вухо”, 

 

 

Сувенір з Америки для “ВСІХ”

 

 

 

Та повна свобода рівних та вільних людей, найкращої команди на танцполі Диско 80-х

 

 

 

 

 

 

 

 Швидко минув час  у дружній, затишній  атмосфері, а  було  аж  9 годин на розваги! 

 

 

 “AND Party NY 2021” пройшло з успіхом, як і весь 2021 рік для нашої команди АвтоНова-Д.

 

Закінчився рік, закінчилось чергове, вже 10-е  плавання корабля АвтоНова-Д у морі бізнесу. 2021 пішов в історію, залишивши нам назавжди спогади про радощі перемог та сум поразок, здобутки та втрати, усвідомлення щастя від того,  що ми живемо та МИ КЕРУЄМО СВОЇМ ЖИТТЯМ, усвідомлення того, що лише людина обирає шлях, яким йти, чого досягати. 

 

Час підвести головні показники (в дужках показники попереднього періоду)

 

  • Команда АвтоНова-Д - 300 співробітників  (202, +50%)
  • Кількість запчастин на складі  – 87 000 SKU (66 000,  +32%)
  • Парк компанії нараховує  76 автомобілів (52, +42%)
  • 22 філії компанії в регіонах України (18, +16%)

Перевернуто сторінку 2021 в історії АвтоНова-Д, попереду 2022 - черговий рейс в океан бизнесу.

 

У 2022 АвтоНова-Д виповнюється 10 років, та крім нових цілей та випробувань у бізнесі, на які ми завжди чекаємо з нетерпінням, на Україну чекає війна, підступна та несправедлива, жорстока та безпідставна.  Чим закінчиться 2022 ми зможемо дізнатись, пройшовши весь шлях крок за кроком у 365 дні. 

 

Та  жодного сумніву -  ми переможемо, бо ми Українці, МИ ВІЛЬНІ, МИ СИЛЬНІ!

 

Дякую всім за роботу та співпрацю з АвтоНова-Д, ми працюємо для досягнення наших  цілей, як компанії так і власних  

 

АвтоНова-Д 2022

 

Богдан Дука